Izjava o varstvu zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov je:
OPH Oktal Pharma d.o.o.,  Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

OPH Oktal Pharma d.o.o. (v nadaljevanju Oktal Pharma) spoštuje vašo zasebnost in svoje spletne strani oblikuje s pomočjo tehnologij, ki zagotavljajo boljše in varnejše spletne izkušnje. Ta izjava o zasebnosti se nanaša na zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov ter uporabo piškotkov na spletni strani odglavedopete.si (v nadaljevanju: spletna stran).

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Oktal Pharma lahko zbira in obdeluje osebne podatke uporabnikov te spletne strani z namenom ohranjanja funkcionalnosti spletnih strani in zagotavljanja storitev, ki jih uporabniki želijo.

Internetna stran odglavedopete.si lahko, odvisno od namena, zbira vaše osebne podatke, kot so: ime in priimek, osebni elektronski naslov, domači naslov ali naslov poslovnih prostorov, telefonska številka. Z vpisom osebnih podatkov v za to predvidena polja se strinjate z uporabo podatkov za namen, za katerega so bili dani.

Oktal Pharma zbira informacije o vašem računalniku. Ti podatki lahko vključujejo vaš naslov IP, vrsto brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih strani.

Oktal Pharma lahko navedene osebne podatke uporablja za zagotovitev učinkovitejše storitve strankam, za olajšano uporabo spletnega mesta tako, da odstrani potrebo po pogostem vnosu istih informacij ali s prilagoditvijo spletnega mesta osebnim željam ter interesom.

Oktal Pharma ne prodaja, ne daje v najem in ne posoja seznama uporabnikov svojih strani tretjim osebam. V kolikor se le-ti obvežejo k ohranjanju zaupnosti podatkov, lahko Oktal Pharma podatke posreduje zaupanja vrednim partnerjem za določene namene: izdelavo statistične analize, zagotavljanje uporabniške podpore, organizacijo dostave, ali podobnih potreb. Za vse tretje osebe je nadaljnja obdelava vaših osebnih podatkov prepovedana.

Varnost vaših osebnih podatkov

Spletna stran odglavedopete.si ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Informacije na računalniških strežnikih so shranjene v nadzorovanem in varnem okolju, zaščitenem pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem.

Uporaba piškotkov

Spletna stran odglavedopete.si uporablja tako imenovane piškotke (cookies) – besedilne datoteke, ki jih spletni brskalnik shrani  na posameznikov računalnik.

Datoteke nastanejo, ko brskalnik na uporabnikovi napravi naloži obiskani mrežni naslov. Ta brskalniku pošlje podatke, brskalnik pa izdela tekstovno datoteko (piškotek). Brskalnik naloži in pošlje datoteko na strežnik mrežnega naslova (naslovi, strani) pri povratku uporabnika na le-tega.

Piškotki se uporabljajo za vse funkcije spletnega mesta in za izboljšanje izkušnje uporabnika ter so lahko začasni (shranjeni samo ob obisku spletnega mesta) ali stalni (na uporabnikovem računalniku ostanejo shranjeni tudi po obisku).

Piškotke tretjih oseb odglavedopete.si uporablja za pridobivanje statističnih podatkov o obiskanosti in načinu uporabe naših spletnih strani. Zbrani podatki vključujejo uporabniški naslov IP, podatke brskalnika, jezik, operacijski sistem in druge standardne podatke, ki se zbirajo ter analizirajo izključno v anonimni in množični obliki.
Strani odglavedopete.si uporabljajo statistiko Google Analytics. Pravila o piškotkih tretjih oseb poiščite na Google Analytics.

Onemogočanje piškotkov

Če se ne strinjate z njihovo uporabo, lahko piškotke na svojem  računalniku ali mobilni napravi zlahka izbrišete (ali onemogočite), in sicer s pomočjo nastavitev brskalnika, ki ga uporabljate.
Več informacij o upravljanju piškotkov poiščite na straneh brskalnika, ki ga uporabljate, ali obiščite www.allaboutcookies.org.

Ker je namen piškotkov izboljšanje in omogočanje uporabe naših spletnih strani ter njihovih procesov, upoštevajte, da lahko z onemogočanjem ali brisanjem piškotkov onemogočite te funkcije ali spremenite način delovanja in videz v vašem brskalniku.

Pogoji in določila

Pogoji te Izjave o varstvu zasebnosti urejajo uporabo piškotkov in vseh podatkov, zbranih v času veljavnosti Izjave, razen za piškotke tretjih oseb. Oktal Pharma si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni to Izjavo in pravilnik o piškotkih, da lahko posreduje nove pomembne informacije in vas obvešča o načinih, na katere Oktal Pharma na svojih spletnih straneh varuje vaše osebne podatke, zato vam priporočamo, da občasno preverite posodobitve na tej strani.

Kontaktni podatki

Oktal Pharma z veseljem prejema vaša mnenja in predloge v zvezi s to izjavo, pa tudi vsa vaša vprašanja in pripombe. Na voljo smo vam na: osebni.podatki@oktal-pharma.si.